Forårskampagne

I forbindelse med VELUX forårskampagne som kører i april og maj 2024, har du som VELUX dagslysrådgiver mulighed for at støtte op om kampagnen.

VELUX stiller markedsføringsmateriale til rådighed for dig i form af posts til facebook og Instagram, samt færdig tekst og billeder til brug på din virksomheds hjemmeside, bannere, flyers eller i annoncer.

For yderligere at hjælpe dig godt på vej tilbyder vi din tømrervirksomhed muligheden for en Google Display annoncekampagne til en værdi af 5.000 kr., som forener vores markedsføringsmateriale med dit firmanavn og -logo.

Du skal hurtigst muligt bekræfte, at du er interesseret i kampagnetilskud i en mail til tilmelding@velux.com. I mailen skal du herudover sende os de kontaktinformationer du vil have vist i annoncerne (emailadresse og telefonnummer), dit logo og angive postnumrene i dit lokalområde, som annoncerne skal vises i. Vi har 50 markedsføringspakker, som bliver tildelt VELUX dagslysrådgivere efter først til mølle-princippet. Er du ikke allerede VELUX dagslysrådgiver, kan du kontakte din VELUX konsulent for yderligere information.