Din Tidsplan og Automatisering 

Gennem videoer, indlæg og ofte stillede spørgsmål kan du finde ud af, hvad funktionen Tidsplan og Automatisering kan gøre for dit hjem.

Installation af VELUX App Control

Sådan opretter du  automatisering i rum

Sådan opretter du Planlagt styring

Sådan ændrer  du  rumparametre

Tidsplan og Automatiseringer

I maj 2021 blev ACTIVE styring erstattet af Tidsplan og Automatiseringer – dvs. Planlagt styring og Indeklimaautomatisering. Med Planlagt styring kan du indstille tidsplaner for VELUX solcelledrevne eller elektriske ovenlysvinduer og tilbehør, der passer til dine behov. Med Indeklimaautomatisering vil dine produkter fungere på basis af dine indeklimasensorer, hvis du har VELUX ACTIVE with NETATMO. Hvis du har VELUX App Control er funktionen Indeklimaautomatisering deaktiveret, da sensorer ikke er en del af denne løsning.

Bemærk: Som bruger af VELUX App Control kan du til enhver tid opgradere til VELUX ACTIVE ved at tilføje indeklimasensorer til din løsning.

Vi har fjernet ACTIVE styring fra VELUX ACTIVE with NETATMO appen, men dine VELUX solcelledrevne eller elektriske ovenlysvinduer og tilbehør vil fortsat fungere som de gjorde før opdateringen, hvis ikke du har oprettet nye tidsplaner i din app. Se vores videoer om Tidsplan og Automatiseringer for bedre at forstå den nye funktion.
Det er ikke muligt at anvende Indeklimaautomatisering med din VELUX App Control, da denne funktion er baseret på indeklimasensorer. Med indeklimasensorer vil dine VELUX solcelledrevne eller elektriske produkter justeres automatisk baseret på temperatur, luftfugtighed, CO2-niveauer i din bolig og de indstillinger, du har opsat for disse. Dine personligt tilpassede tidsplaner for dine produkter vil til enhver tid tilsidesætte Indeklimaautomatisering.

Bemærk: Som VELUX App Control-bruger kan du til enhver tid opgradere til VELUX ACTIVE with NETATMO ved at tilføje indeklimasensorer til din løsning; derved vil du kunne benytte Indeklimaautomatisering. 

Du har altid kontrol over dine produkter. På grund af forsinkelsesindstillingen vil din førsteprioritetsstyring og Planlagt styring derfor køre som ønsket på alle tidspunkter, uanset hvad de sensorbaserede indeklimaautomatiseringer er indstillet til.
Se tabellen nedenfor for at lære mere om, hvordan forsinkelsesindstillingen fungerer.


Din kontrolmetode

Tidsperspektiv

Vejrbeskyttelse

Førsteprioritetsstyring

  • Brug af skyder i app
  • Brug af fjernbetjening
  • Apple HomeKit
  • Siri stemmestyring
  • Hej Google stemmestyring
  • Autoluk fra værelsesvisning

Kør med det samme

Hvis det regner, må vinduet kun åbnes til ventilationsposition

Planlagt styring

Kør med det samme

Åbn ikke vinduerne hvis det regner, eller hvis det er for blæsende, koldt eller varmt

Indeklimaautomatisering
(inkl. regelmæssig ventilation)

Kør, når forsinkelsestiden efter aktivering af førsteprioritetsstyring eller Planlagt styring er udløbet.

Åbn ikke vinduerne hvis det regner, eller hvis det er for blæsende, koldt eller varmt


Styr dit hjem via Tidsplan og Automatiseringer

I maj 2021 introducerede vi funktionen Tidsplan og Automatiseringer i vores VELUX ACTIVE app. 
Denne funktion giver dig mulighed for at oprette daglige tidsplaner, der passer til dine rutiner. 

VELUX APP vs. VELUX ACTIVE

Vi har fået en ny spiller på markedet, hvilket gør, at det nu er muligt at vælge mellem to Smart Home-løsninger til dine VELUX INTEGRA® produkter.

Den nye VELUX APP (KIG 300 EU) blev lanceret i maj 2021. Dette er en løsning til Smart Home-brugere, som ønsker de mange fordele ved VELUX ACTIVE, men som endnu ikke er helt klar til at overgå til Indeklimaautomatisering. I dette indlæg vil vi specificere forskellen mellem de to produkter.